aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠαίδες: Ήττα στην πρεμιέρα από τη Σλοβακία

Παίδες: Ήττα στην πρεμιέρα από τη Σλοβακία

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική Παίδων από την αντίστοιχη της Σλοβακίας για τον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Ιρλανδία νίκησε τα Νησιά Φαρόε (4-0).

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Κύπρου, η Σλοβακία αιφνιδίασε και πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με γκολ του Νταβίντικ (4’). Οι διεθνείς μας αντέδρασαν και προσπάθησαν για την ισοφάριση, όμως σε αντεπίθεσή τους οι αντίπαλοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ποτόμα (34’). Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί διεθνείς μας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για ανατροπή των δεδομένων, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με κεφαλιά του Δημήτρη Τουμάζου (71’). Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι δέκα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, ο Πιττάτζιης απέκρουσε πέναλτι.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Πιττάτζιη, Σεργίου, Καραγιάννη, Σιέλλη, Α. Μιχαήλ, Τουμάζου, Ιωάννου (65′ Κατσαντώνη), Λουκά, Ραουνά (51’ Κωστή), Χρυσοστόμου (41′ Γενεθλίου), Γερολέμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ