aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠαίδες: Φιλική ήττα από τη Φινλανδία

Παίδες: Φιλική ήττα από τη Φινλανδία

Την ήττα με 1-0 γνώρισε σε φιλικό αγώνα η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-17 από τη Φινλανδία. Ο αγώνας έγινε στα Κούκλια και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες του Elite Round της UEFA από τις 15 μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Πολύ καλή παρουσία από την Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο, χρονικό διάστημα στο οποίο μπορούσε σε αρκετές περιπτώσεις να ανοίξει το σκορ. Λουκά, Γερολέμου και Γ. Ανδρέου είχαν προϋποθέσεις για να σκοράρουν ενώ, λιγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, σε αντεπίθεση των Φινλανδών, ο Χ. Σωκράτους έδιωξε στη γραμμή πλασέ αντίπαλου επιθετικού.

Μοιρασμένος ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο με τους Φινλανδούς τελικά να σκοράρουν στο 55′ με τον Jantti και να παίρνουν τη νίκη με 1-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθούς τους Στέλιο Νικήτα και Παύλο Γεωργίου. 4ος διαιτητής ο Νικόλας Νεοκλέους.

ΚΥΠΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΟΣ ΟΚΚΑΣ): Ρ. Πιττάτζιης, Χ. Σωκράτους (Ι. Πικής), Α. Μιχαήλ, Δ. Τουμάζου (50′ Ν. Ραουνάς), Μ. Ιωάννου (50′ Ι. Κωστή), Π. Λουκά (65′ Α. Λεμονάρης), Γ. Γερολέμου (65′ Μ. Χριστοδούλου), Ι. Παναγή (60′ Κ. Ηλία), Χρ. Σιέλης, Μ. Γενεθλίου, Γ. Ανδρέου (60′ Α. Κατσαντώνης). Αναπληρωματικοί: Κ. Σεργίου,  Κ. Κωνσταντίνου.

Με το φιλικό αυτό ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής μας για τους επίσημους αγώνες του Elite Round, μέσου του οποίου θα διεκδικήσει την πρόκριση της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει το Μάιο στην Κροατία.  Στις 15 Μαρτίου η Κύπρος θα παίξει με τη Σλοβακία, στις 17 με τα Φαρόε και στις 20 με την Ιρλανδία. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στην Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ