aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παίδες: Μπορούσαν, αλλά…

Με ήττα 2-0 από την Ιρλανδία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Παίδων στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 τερματίζοντας τελευταία στον όμιλο. Μία άδικη, πολύ άδικη κατάληξη λαμβάνοντας υπόψη τι έδωσαν οι νεαροί διεθνείς μας και τι πήραν στους τρείς αγώνες που έδωσαν σε αυτή τη φάση.

Ο σημερινός αγώνας έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών.  Η Εθνική μας πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση, δημιούργησε καταπληκτικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Ιρλανδία, όμως δέχτηκε το γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου από τον Κόνολι.

Μία άδικη εξέλιξη που δημιούργησε περισσότερες δυσκολίες στην προσπάθεια των νεαρών διεθνών μας για την ανατροπή των δεδομένων. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε σε επιθετικούς τόνους, έγινε ακόμη πιο επιθετική με την αλλαγή σχεδιασμού από τον πάγκο και τις εξωτερικές αλλαγές, όμως δυστυχώς η ισοφάριση δεν ήρθε και στο τελευταίο λεπτό δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ από τον Κόνολι.

Η Εθνική μας σε ένα όμιλο που σε κανένα από τα τρία παιχνίδια που έδωσε ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της δυστυχώς πήρε μόνο ένα βαθμό και έμεινε τελευταία στον όγδοο όμιλο. Η Ιρλανδία τερμάτισε πρώτη με 9 βαθμούς.

«Κρίμα, αξίζαμε για καλύτερο συνολικό απολογισμό που πολύ πιθανόν να μας χάριζε και εισιτήριο πρόκρισης για την τελική φάση της διοργάνωσης. Δώσαμε πολλές δυνάμεις και χάσαμε άδικα το παιχνίδι από τους Ιρλανδούς», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του αρχηγού της Εθνικής μας Γιάννη Γερολέμου.

Με νίκη στο σημερινό παιχνίδι η Κύπρος θα εξασφάλιζε τη δεύτερη θέση που δίνει επίσης εισιτήριο πρόκρισης σύμφωνα με τα κριτήρια της UEFA. Η Κύπρος εναντίον της Ιρλανδίας αγωνίστηκε με τους Πιττάτζιη, Σεργίου, Καραγιάννη, Ελ. Ανδρέου (66′ Λουκά), Σιέλλη, Τουμάζου (49′ Γ. Ανδρέου), Μ. Ιωάννου (59′ Ραουνάς), Γερολέμου, Κατσαντώνης, Γενεθλίου, Κωστή.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου τα Νησιά Φαρόε νίκησαν στο Παφιακό με 2-1 τη Σλοβακία και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς. Τρίτη η Σλοβακία με 3 βαθμούς και τελευταία η Κύπρος με 1 βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ