aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παίδες: Ακόμη τέσσερα φιλικά

Η συμμετοχή της ομάδας μας στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17 έχει αναπροσαρμόσει ανάλογα και τον αγωνιστικό προγραμματισμό.

Η Εθνική μας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της θα δώσει άλλους τέσσερις φιλικούς αγώνες με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη στις δύσκολες εξετάσεις του Μαρτίου. Ο κύκλος των φιλικών αγώνων άνοιξε χθες στην Αγία Νάπα απέναντι στη Δανία όπου χάσαμε με 3-0 από ένα ανώτερο αντίπαλο.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς χρησιμοποίησε και τους 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και τα συμπεράσματα σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, ενόψει και των πιο δύσκολων εξετάσεων που θα ακολουθήσουν.

Η Εθνική μας θα δώσει τους επόμενους φιλικούς αγώνες με την Ελλάδα στην Κύπρο (21 και 23 Φεβρουαρίου) και πριν από την πρεμιέρα των επίσημων αγώνων θα φιλοξενήσει σε νέο διπλό φιλικό (28 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου) τη Φινλανδία.

Η δράση της προκριματικής φάσης θα αρχίσει στις 15 Μαρτίου και στον όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην Πάφο η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία (15/3), τα Νησιά Φαρόε (17/3) και Ιρλανδία (20/3). Σημειώνεται ότι οι αγώνες της Κύπρου θα διεξαχθούν στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και οι άλλοι αγώνες στο Παφιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ