aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΌταν σοβαρεύτηκε η Εθνική μας, τους... ποδοπάτησε! (412 pics)

Όταν σοβαρεύτηκε η Εθνική μας, τους… ποδοπάτησε! (412 pics)

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας του 2014, η Εθνική Κύπρου κέρδισε το Γιβραλτάρ με 3-1 στο ΓΣΠ για τον β’ όμιλο.

Η Εθνική μας επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του φαβορί απέναντι σε μία πολύ αδύναμη ομάδα, έδειξε από νωρίς τα δόντια της άσχετα αν κινδύνεψε για λίγο στην επανάληψη και πέτυχε την παρθενική της νίκη, μιας και πετρούσε μόνο ήττες και κανένα γκολ.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της αναμέτρησης, η Κύπρος ήταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα. Πήρε το προβάδισμα στο 28′ με κοντινό σουτ του Λαΐφη, όμως, η υποτίμηση στο δεύτερο μέρος, επέφερε την ισοφάριση μετά από τραγικό λάθος του Παναγή και κεφαλιά του Λ. Κασιάρο στο 51′.

Από εκεί και πέρα, όμως, οι ποδοσφαιριστές και ο Χριστάκης Χριστοφόρου σοβαρεύτηκαν και οι διεθνείς μας πέτυχαν άλλα δύο γκολ, ενώ έχασαν και σωρεία ευκαιριών. Το 2-1 σημείωσε ο Σωτηρίου με σουτ εντός περιοχής έπειτα από προσπάθεια του Χριστοφή, ενώ το 3-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα, διαμόρφωσε ο Σιέλης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χαραλαμπίδη.

Κύπρος (Χριστάκης Χριστοφόρου): Παναγή, Δημητρίου, Λαΐφης, Σιέλης, Χαραλάμπους, Εφραίμ (73′ Χαραλαμπίδης), Χ. Κυριάκου (90′ Νικολάου), Αρτυματάς, Κάστανος, Χριστοφή, Σωτηρίου (87′ Μυτίδης).

Γιβραλτάρ (Τζεφ Γουντ): Ιμπραΐμ, Γκαρσία, Ρ. Κασιάρο, Μπάρνετ, Ολιβέρο, Κ. Κασιάρο (74′ Γκάρο), Γουόλκερ, Μπάρτον (68′ Ερνάντες), Τσιπολίνα, Λ. Κασιάρο, Καμπρέρα (85′ Πρίστλι).

Σκόρερ: 28′ Λαΐφης, 65′ Σωτηρίου, 87′ Σιέλης / 51′ Λ. Κασιάρο.

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Κίτρινες: 35′ Δημητρίου, 78′ Σωτηρίου.

Αποβολές: 80′ Ολιβέρο (δύο κίτρινες).

Διαιτητής: Αλίγιαρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν).

Βοηθοί: Ρζα Μαμάντοφ και Ζέιναλ Ζεϊνάλοφ (Αζερμπαϊτζάν).

Τέταρτος: Ορκάν Μαμάντοφ (Αζερμπαϊτζάν).

Παρατηρητής διαιτησίας: Στέφανο Ποντέσι (Σαν Μαρίνο)

Παρατηρητής αγώνα: Λεονίντ Καλόσιν (Ρωσία).

Δείτε φωτορεπορτάζ πιο κάτω…

Δείτε πιο κάτω την εξέλιξη της αναμέτρησης, την καταγραφή των κορυφαίων φάσεων καθώς και πολλά άλλα από τον αγώνα, μέσω του live της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ