aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Όταν παίζεις με την Εθνική, πάντα υπάρχουν κίνητρα» (vid)

«Όταν παίζεις με την Εθνική, πάντα υπάρχουν κίνητρα» (vid)

Με προπόνηση στις 20:30 στο γήπεδο του Ούσιτζε ολοκληρώνει απόψε την προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για το αυριανό φιλικό με τη Σερβία (18:00). 

Μετά τις προπονήσεις στο Βελιγράδι, η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί σήμερα οδικώς στο Ζλάτιμπορ και απόψε θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα.

Είναι το δεύτερο φιλικό της Εθνικής μας με τον Χριστάκη Χριστοφόρου στην τεχνική  ηγεσία ο οποίος, προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα με στόχο να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη γίνεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Είχε προηγηθεί το φιλικό στην Ουκρανία τον περασμένο Μάρτιο στο οποίο η Εθνική μας έχασε με 1-0, όμως σε γενικές γραμμές η απόδοση και η προσπάθεια ήταν σε ψηλά επίπεδα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης δηλώνει πως πάντα υπάρχουν κίνητρα όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική, ακόμη και σε φιλικούς αγώνες και τονίζει πως όλοι θα δώσουν το 100% διεκδικώντας θετικό αποτέλεσμα.

Το video με τη δήλωση του Γιωργαλλίδη:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ