aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟλοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με το Λίχτενσταϊν

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με το Λίχτενσταϊν

Ολοκληρώθηκε απόψε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αυριανού αγώνα με το Λίχτενσταϊν.

Ο αγώνας της Παρασκευής θα διεξαχθεί στο Sportpark Eschen-Mauren – Eschen και θα αρχίσει στις 19:00 (ώρα Κύπρου).

Η Εθνική μας επιστρέφει σε ρυθμούς προκριματικής φάσης με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για θετική παρουσία στον όμιλο που συμμετέχει.

Με το Λίχτενσταϊν θα ξαναβρεθούμε αντιμέτωποι την ερχόμενη Τρίτη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΑΕΚ Αρένα (19:00), όμως για την ώρα όλο το βάρος της προσπάθειας επικεντρώνεται στον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και η τεχνική ηγεσία θα παρατάξει ότι το καλύτερο στην προσπάθεια για εξασφάλιση της νίκης.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Γιάννου Οκκά βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Γιάννης Γερολέμου, Γιώργος Ναούμ, Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Δανιήλ Παρούτης, Στέφανος Κίττος, Μιχάλης Κυριάκου, Κωνσταντίνος Ηλία, Θωμάς Νικολάου, Κωνσταντίνος Σεργίου, Ιάσωνας Πική, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Χένρη Μπέϊτς Ανδρέου, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Ιωάννης Κωστή, Στραχίνια Κέρκεζ, Έκτορ Κυπριανού, Ρούελ Σωτηρίου, Χρίστος Σιέλης.

«Μετά το θετικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα με την Ελλάδα, βρισκόμαστε εδώ με στόχο το νικηφόρο αποτελέσμα που θα δημιουργήσει μια καλή βάση για τη συνέχεια. Μέσα από κάθε παιχνίδι κυνηγούμε το καλύτερο γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να έχουμε την ανάλογη πορεία στη διοργάνωση.

Χρειάζεται και προσοχή και υπομονή σε τέτοια παιχνίδια όπως στο Λίχτενσταϊν για να πετύχεις το στόχο σου. Στην ομάδα υπάρχει αξιόλογο δυναμικό, προετοιμαστήκαμε καλά και περιμένουμε με αισιοδοξία τον αγώνα της Παρασκευής», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο επιθετικός της ομάδας μας Ανδρόνικος Κακουλλής.

Το σκηνικό στον όμιλο μας
Η Κύπρος συμμετέχει στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης και δράση στον όμιλο μας είχαμε και σήμερα με τον αγώνα Λευκορωσία – Ισλανδία (1-2).

Στις 3 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Λίχτενσταϊν – Κύπρος, στις 6 Σεπτεμβρίου θα παίξουν Πορτογαλία – Λευκορωσία και στις 7 Σεπτεμβρίου Κύπρος – Λίχτενσταϊν και Ισλανδία – Ελλάδα.

Αποτελέσματα μέχρι τώρα στον όμιλο μας:

25.03.2021: Ελλάδα – Κύπρος 0-0
05.06.2021: Λίχτενσταϊν – Ελλάδα 0-5
02.09.2021: Λευκορωσία – Ισλανδία 1-2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ