aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟλοκλήρωσε στο «Μπιλίνο Πόλιε» και είναι πανέτοιμη

Ολοκλήρωσε στο «Μπιλίνο Πόλιε» και είναι πανέτοιμη

Με προπόνηση στο στάδιο «Μπιλίνο Πόλιε» που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Χριστάκη Χριστοφόρου για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD. Η αυριανή αναμέτρηση είναι για την 3η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018.

Στους δύο πρώτους αγώνες της η Εθνική μας έχασε με 3-0 από το Βέλγιο και 2-0 από την Ελλάδα. Η Βοσνία νίκησε στον πρώτο αγώνα την Εσθονία με 5-0 και έχασε με 4-0 από το Βέλγιο.

Στην αποστολή της Εθνικής μας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Τάσος Κίσσας, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Ντόσα Ζούνιορ, Μάριος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Μάριος Νικολάου, Βανσάν Λάμπαν, Γρηγόρης Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Ανδρέας Μακρής,  Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ