aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟλοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει Βουλγαρίας

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει Βουλγαρίας

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για το πρώτο της φιλικό παιχνίδι μέσα στο 2016. Την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Το φιλικό με τη Βουλγαρία θα είναι το πρώτο στο ξεκίνημα της νέας μας προσπάθειας με προπονητή τον Νίκο Ανδρονίκου και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Βουλγαρία και Κύπρος συναντήθηκαν φιλικά ξανά τον περασμένο Ιούνιο στο Μπράβετς όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 με γκολ που σημειώθηκε στο 6ο λεπτό από τον Γκιόρκ Ίλιεφ.

Η Κύπρος αγωνίστηκε τότε με τους Τζιακουρή (55′ Τασουρής), Κοσμά, Ιωάννου (73′ Α. Θεμιστοκλέους), Α. Κυριάκου, Μουχτάρη, Π. Θεοδώρου (75′ Γ. Χριστοδούλου), Κούσουλο, Αδ. Ανδρέου (73′ Νεοφύτου), Μαύρου (55′ Μ. Αντωνίου), Α. Παναγιώτου ( 89′ Παχίπης), Κρ. Ανδρέου (73′ Μ. Χαραλάμπους).

Η Εθνική μας θα ξαναμπεί ρε ρυθμούς προκριματικής φάσης τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με πρώτο αντίπαλο την Τουρκία, εκτός έδρας την 1η Σεπτεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα (5 Σεπτεμβρίου) θα φιλοξενήσει τη Σλοβακία.

Η Βουλγαρία,  συμμετέχει στον πέμπτο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με την Ουαλία, τη Δανία, τη Ρουμανία, το Λουξεμβούργο και την Αρμενία. Μετά από επτά αγώνες έχει να επιδείξει απολογισμό έντεκα βαθμούς. Το επόμενο παιχνίδι της είναι προγραμματισμένο στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας με αντίπαλο την Αρμενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ