aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΌλα καλά στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

Όλα καλά στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα της Τρίτης με το Βέλγιο (21:45).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπόνηθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα.

Στη σημερινή προπόνηση έγινε πολλή δουλειά στην τακτική  που θα ακολουθήσει η ομάδα μας στον αγώνα ενώ η προετοιμασία θα κορυφωθεί τις επόμενες δύο μέρες.

Από αύριο το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής μας θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο και με τις προπονήσεις που θα γίνουν την Κυριακή και τη Δευτέρα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Στην κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου  βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τάσος Κίσσας, Κωνσταντίνος Παναγή, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Ντόσα Zούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Γρηγόρης Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Μακρής, Νικόλας Εγγλεζου, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Νέστορας Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ