aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΌλα καλά στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

Όλα καλά στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή, προτελευταία, προπόνηση της Εθνικής Ανδρών πριν την αναχώρηση για τη Σκοτία. Η προπόνηση έγινε στο ΓΣΖ και σε αυτήν συμμετείχαν κανονικά και οι 22 ποδοσφαιριστές που θα αποτελούν την αποστολή για τους δύο επερχόμενους αγώνες με τη Σκοτία και τη Ρωσία.

Η προετοιμασία στην Κύπρο θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, επίσης με προπόνηση στο ΓΣΖ και το βράδυ, στις 22:00 η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για την Γλασκώβη.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ούρκο Πάρτο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Πέτρου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Φάνος Κατελάρης, Ιωάννης Κούσουλος, Νικόλας Ιωάννου, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Μηνάς Αντωνίου, Ιωάννης Κωστή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ματία Σπόλιαριτς, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Άντονι Γεωργίου, Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ