aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣOκκάς: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε από τώρα ισχυρές βάσεις»

Oκκάς: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε από τώρα ισχυρές βάσεις»

Με αντίπαλο την Ουαλία αρχίζει σήμερα η Εθνική Παίδων τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά που θα φιλοξενήσουμε στην Κύπρο και διοργανώνεται σε συνεργασία της ΚΟΠ με την UEFA.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μας στον elite round αρχίζει η προσπάθεια της συγκρότησης της νέας ομάδας που θα λάβει μέρος στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 τον ερχόμενο Οκτώβριο και μέσα από τα φιλικά του τουρνουά, θα δοθεί και η ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να καταγράψει τα πρώτα σημαντικά συμπεράσματα.

«Σίγουρα το κέρδος από τα διεθνή φιλικά παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό. Αρχίζουμε μια νέα προσπάθεια και κάθε φιλικό είναι χρήσιμο για τους προσανατολισμούς της ομάδας μας.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε από τώρα ισχυρές βάσεις και θα πρέπει απαραίτητα να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες μας.

Έχουμε πολλά να κάνουμε, είναι μια νέα ομάδα που θα πρέπει να ετοιμαστεί για την επόμενη διοργάνωση και μετά τους αγώνες του τουρνουά σίγουρα θα έχουμε καλύτερη εικόνα για το πως προχωρούμε», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς.

Η Εθνική μας προπονήθηκε χθες χωρίς να προκύψουν ουσιαστικά προβλήματα και μέσα από τους αγώνες του τουρνουά θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μας είναι προγραμματισμένες μεταξύ 17 -23 Οκτωβρίου στην Κύπρο και τότε θα αντιμετωπίσουμε στην προκριματική φάση την Πολωνία, τη Σουηδία και το Σαν Μαρίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ