aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟκκάς: «Στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν έρχεται τυχαία»

Οκκάς: «Στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν έρχεται τυχαία»

Φανερά συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο και τη νίκη με 1-0, ο προπονητής της Εθνικής μας Γιάννος Οκκάς δήλωσε:

«Μπράβο σε όλους. Δικαιούμαστε να πανηγυρίσουμε. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για αυτά που έχουμε πετύχει. Το Βέλγιο δεν είναι τυχαία ομάδα και η καλύτερη αναγνώριση για εμένα, είναι τα συγχαρητήρια του αντίπαλου προπονητή ότι νικήσαμε δίκαια. Τέτοιες νίκες και τέτοιες προκρίσεις ανεβάζουν το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαστε μικροί στο μέγεθος αλλά μεγάλοι σε καρδιά και το δείξαμε και σήμερα.

Προσπαθούμε, βήμα, βήμα να ανεβάσουμε το επίπεδο μας και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν έρχεται τυχαία. Τώρα, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα στον τελευταίο αγώνα με το Γιβραλτάρ και να πετύχουμε και τρίτη νίκη, έστω και αν ήδη έχουμε προκριθεί.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στον Elite Round και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτή την στιγμή, το μόνο που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ του τέρματος Μιχάλης Χριστοδούλου δήλωσε:

«Παίξαμε για την Κύπρο μας και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που καταφέραμε. Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε δυνατότητες για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Μπράβο στους συμπαίκτες μου, ευχαριστούμε τον  προπονητή μας και τους συνεργάτες του για την στήριξη που μας δίνουν. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το τέρμα που σημείωσα, όμως, αυτό που μετρά είναι η ομάδα και όχι ποιος βάζει το γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ