aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟκκάς: «Αρχίσαμε την προσπάθεια για διάκριση και μπορούμε...»

Οκκάς: «Αρχίσαμε την προσπάθεια για διάκριση και μπορούμε…»

Μετά τη Σουηδία, νέες διεθνείς εξετάσεις αύριο για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων με αντίπαλο την Πολωνία στα Κούκλια. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00, με ελεύθερη είσοδο. Η Εθνική μας ομάδα μετά το άτυχο 1-1 της πρεμιέρας με τους Σουηδούς (ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις) θα κυνηγήσει καλύτερο αποτέλεσμα και η αγωνιστική παρουσία της περασμένης Τρίτης ασφαλώς της επιτρέπει να είναι απαιτητική.

«Εμείς ήρθαμε εδώ για να λάβουμε μέρος στην προκριματική φάση με στόχο τη διάκριση και γνωρίζοντας ασφαλώς τις δυσκολίες. Δουλέψαμε σκληρά για αυτή τη διοργάνωση, γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Η ομάδα απέκτησε νοοτροπία νικητή, μέσα από τη σωστή  οργάνωση και την πειθαρχία παίζει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και ναι, ενοχλεί τους ποδοσφαιριστές μας όταν δεν φτάνουν στο αποτέλεσμα της νίκης», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής μας Γιάννος Οκκάς.

«Ο αγώνας με την Πολωνία θα έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και προετοιμαζόμαστε ανάλογα. Η Πολωνία είναι επίσης δυνατή αντίπαλος, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Σουηδούς. Από την πλευρά μας όπως και σε κάθε παιχνίδι, κυνηγούμε νίκη και ελπίζουμε στο καλύτερο», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και ανάλυση του αγώνα με εικόνα από το 8-0 της Πολωνίας πάνω στο Σαν Μαρίνο στην πρεμιέρα του ομίλου μας.

Όπως και ο αγώνας της πρεμιέρας, έτσι και ο αυριανός θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ