aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟκκάς: «Από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι»

Οκκάς: «Από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι»

Ο απολογισμός της πρεμιέρας μπορεί να κατέγραψε ήττα από την Ουαλία στη διαδικασία των πέναλτι όμως στο πρώτο φιλικό της νέας Εθνικής Παίδων τα συμπεράσματα ήταν ενθαρρυντικά για το μέλλον αυτής της ομάδας.

«Στο πρώτο παιχνίδι υπάρχουν πάντα ελαφρυντικά όμως πρέπει να επισημάνω ότι αυτά που έδειξαν για αρχή οι ποδοσφαιριστές μας ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Είχαμε καλύτερη παρουσία από τους αντίπαλους μας και στα δύο ημίχρονα, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας και γενικά είχαμε και τον έλεγχο.

Η παρουσία της Εθνικής μας ήταν καλύτερη και πιστεύω ότι άξιζε να επιβραβευτεί αυτή η προσπάθεια με νικηφόρο αποτελέσματα. Για ξεκίνημα μείναμε ικανοποιημένοι όμως για να φτάσουμε κάπου και να έχουμε απαιτήσεις σε επίσημους αγώνες, θα πρέπει από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε και καλύτεροι», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Γιάννος Οκκάς.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας Λευτέρης Χατζηκωνσταντής δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι με τους Ουαλούς: «Πιστεύω ότι παρουσιαστήκαμε καλύτεροι από τους Ουαλούς και φάνηκε και μέσα από την αντίδραση μας όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Αρχίσαμε μια νέα προσπάθεια με αυξημένες απαιτήσεις και μέσα από τέτοια παιχνίδια βγαίνει σημαντικό όφελος για τη συνέχεια.

Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι θα είναι το καλύτερο και υπάρχουν και οι δυνατότητες και η διάθεση για να προχωρήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα». Την ερχόμενη Παρασκευή η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει το Σαν Μαρίνο και φινάλε την ερχόμενη Κυριακή με την Αλβανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ