aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣOι πρώτοι πέντε που κάλεσε ο Χριστοφόρου

Oι πρώτοι πέντε που κάλεσε ο Χριστοφόρου

Πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, βρίσκονται στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Χριστάκη Χριστοφόρου για το φιλικό αγώνα με το Καζακστάν (22 Μαρτίου, «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τον επίσημο αγώνα με την Εσθονία (25 Μαρτίου, ΓΣΠ).

Συγκεκριμένα, έχουν κληθεί ο Κωνσταντίνος Λαϊφης (Στάνταρ Λιέγης Βελγίου), ο Γρηγόρης Κάστανος (Πεσκάρα Ιταλίας), ο Ανδρέας Μακρής (Γουόλσολ Αγγλίας), ο Ανδρέας Αβραάμ (Λάρισα) και ο Βαλεντίνος Σιέλης (Gangwon F.C. Κορέας).

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ήδη οι ομάδες των πιο πάνω ποδοσφαιριστών έχουν ενημερωθεί για την κλήση τους στην Εθνική Κύπρου.

Ο αγώνας με την Εσθονία είναι για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 και το φιλικό με το Καζακστάν εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα αρχίσει τη Δευτέρα 20 Μαρτίου. Το πρόγραμμα προετοιμασίας καθώς και συνολική κλήση των ποδοσφαιριστών θα ανακοινωθεί αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ