aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων U-17 στον Elite round

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων U-17 στον Elite round

Ξεκαθάρισε οριστικά το σκηνικό με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17. Στον Elite round θα λάβουν μέρος 32 ομάδες που θα κληρωθούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

Για την τελική φάση θα κληρωθούν οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο καθώς και οι καλύτερες επτά δεύτερες ομάδες, σύνολο δεκαπέντε. Η Αγγλία που θα φιλοξενήσει την τελική φάση της διοργάνωσης μεταξύ 4-20 Μαϊου 2018, δεν λαμβάνει μέρος στην προκριματική φάση.

Η διαδικασία της κλήρωσης για τον Elite round θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία στις 6 Δεκεμβρίου.

Στον Elite round μέσω της προκριματικής φάσης προκρίθηκαν οι ακόλουθες ομάδες: Ελβετία, Βέλγιο, Ιταλία, Γεωργία, Αυστρία, Ρουμανία, Δανία, Σκοτία, Γαλλία, Σλοβενία, Σερβία, Ελλάδα, Κροατία, Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Ισραήλ, Τσεχία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ουκρανία, Ισλανδία, Φινλανδία, Βοσνία / Ερζεγοβίνη, Σλοβακία, Σκόπια, Κύπρος, Τουρκία, Νορβηγία.

Γερμανία και Πορτογαλία προκρίθηκαν χωρίς να λάβουν μέρος στην προκριματική φάση.

Διοργάνωση 2018-2019

Στις 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επίσης η κλήρωση των ομίλων της προκριματικής φάσης για την επόμενη διοργάνωση.

Η Κύπρος για σκοπούς κλήρωσης τοποθετήθηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την Ισλανδία, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Λευκορωσία, τη Ρουμανία, τη Φινλανδία, τη Βουλγαρία, τη Λετονία, τα Νησιά Φαρόε, τη Βόρειο Ιρλανδία, το Μαυροβούνιο και την Αρμενία. Η τελική φάση της επόμενης διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στην Ιρλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ