aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Οι παίχτες ζητούν μόνο τον σεβασμό...»

«Οι παίχτες ζητούν μόνο τον σεβασμό…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής ομάδας, Κωνσταντίνος Σιαμπουλής, μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Ελλάδα, τον Ραν Μπεν Σιμόν και το δύσκολο ματς με το Βέλγιο.

Αρχικό σχόλιο: Όλα καλά με τους ποδοσφαιριστές, σε λίγο θα έχουν συνάντηση με τον προπονητή για να αναλύσουν το προηγούμενο παιχνίδι. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η προπόνηση, ενώ θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου.

Για το γεγονός ότι οι διεθνείς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στους έντονους ρυθμούς: Αυτό είναι αλήθεια και φάνηκε την προηγούμενη φορά, όταν κερδίσαμε τη Βοσνία και μετά χάσαμε από την Εσθονία. Οι έντονοι ρυθμοί και τα σερί ματς είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα και εκεί επικεντρώνεται ο Μπεν Σιμόν για τις επόμενες διοργανώσεις.

Για την προτελευταία θέση της Εθνικής και τι πρέπει να αλλάξει: Είναι γεγονός ότι θα τερματίσουμε στην πέμπτη θέση, αλλά ο απολογισμός θα γίνει μετά το ματς με το Βέλγιο. Είναι πολλά που μπορούν να γίνουν, πολύ δουλειά στη νοοτροπία, να αποκτήσουν νοοτροπία νικητή, να πιστέψουν στις δυνατότητες τους, γιατί από ταλέντο δεν υστερούμε. Θα προσπαθήσουμε, να γίνει πολύ δουλειά στην αυτοπεποίθηση και να καταλάβουν ότι κάποιες ομάδες που προκρίνονται δεν είναι καλύτερες από εμάς. Αγωνιστικά είμαστε σε καλό επίπεδο, έχουμε μία πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών.

Να βρεθεί ο τρόπος να έχουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα: Όλα αρχίζουν από τα αποτελέσματα με σωστή δουλειά εντός και εκτός γηπέδου, τότε θα αλλάξουν και τα πράγματα. Γι’ αυτό ήρθε ο Μπεν Σιμόν από τώρα, για να μπορέσει να καταλάβει τι συμβαίνει, να μάθει τους ποδοσφαιριστές και να κατασταλάξει σε έναν βασικό κορμό.

Αν ο Μπεν Σιμόν είναι ο κατάλληλος να μας οδηγήσει σε μία πρόκριση: Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέχθηκε. Ο τρόπος που προσεγγίζει τους παίχτες, η νοοτροπία νικητή ήταν οι βασικοί λόγοι για να γίνει η επιλογή του. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα θετικά που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Για όλα όσα ακούστηκαν για τον αγώνα με την Ελλάδα: Απλά να πω ότι οι παίχτες ζητούν σεβασμό και να πιστέψει ο κόσμος στις δυνατότητες τους. Δεν δέχονται από κανέναν να αμφισβητεί τίποτα, Η πολύ συζήτηση που έγινε πριν από τον αγώνα τους έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ