aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟι επερχόμενες υποχρεώσεις όλων των Εθνικών μας ομάδων

Οι επερχόμενες υποχρεώσεις όλων των Εθνικών μας ομάδων

Σε ρυθμούς δουλειάς μπαίνουν οι Εθνικές μας ομάδες, ενόψει των επερχόμενων επίσημων και φιλικών τους υποχρεώσεων.

Από τον Αύγουστο μέχρι το Νοέμβριο υπάρχουν πολλές προγραμματισμένες υποχρεώσεις για όλες σχεδόν τις Εθνικές μας ομάδες με τις προπονήσεις για κάποιες εξ αυτών να αρχίζουν άμεσα.

Πριν τις προπονήσεις, προηγήθηκαν αρκετές συναντήσεις των Ομοσπονδιακών τεχνικών με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σάββα Κωνσταντίνου και μέσα από τους επόμενους αγώνες των μικρών Εθνικών μας ομάδων θα αρχίσει και η πρακτική υλοποίηση του πλάνου για ενιαία αγωνιστική φιλοσοφία σε όλες τις Εθνικές μας.

Εθνική Παίδων U-17

Πρώτη αρχίζει σήμερα προπονήσεις η Εθνική Παίδων U-17 με το νέο προπονητή Γιάννο Οκκά να έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του. Από τις 3 μέχρι τις 9 Αυγούστου η Εθνική Παίδων θα αγωνιστεί σε διεθνές τουρνουά στη Φινλανδία με τη συμμετοχή της Σουηδίας, των Νησιών Φαρόε, της Ισλανδίας, της Φινλανδίας, της Νορβηγίας, του Μαυροβουνίου και της Δανίας.

Οι επίσημοι αγώνες της Εθνικής Παίδων U-17 θα γίνουν τον Οκτώβριο (26 – 31). Η Εθνική θα αγωνιστεί στην Κύπρο στον 11ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αντιπάλους τη Λευκορωσία, το Βέλγιο και το Γιβραλτάρ.

Πριν τους επίσημους αγώνες ,έχουν προγραμματιστεί και εντός έδρας φιλικοί αγώνες με το Λουξεμβούργο στις 13 και 15 Σεπτεμβρίου.

Εθνική Νεανίδων U-19

Την ερχόμενη Πέμπτη αρχίζει προπονήσεις η Εθνική Νεανίδων U-19. Στις 9 και 11 Αυγούστου η Εθνική Νεανίδων θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στο Μπέλφαστ με τη Βόρειο Ιρλανδία.

Οι επίσημες αγώνες της Εθνικής Νεανίδων είναι προγραμματισμένοι για το Σεπτέμβρη, οπόταν και θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Αλβανία με αντιπάλους την Αλβανία, τη Σκοτία και τη Σερβία.

Εθνική Νέων U-19

Στις 8 Αυγούστου αρχίζει προπονήσεις η Εθνική Νέων U-19, μπαίνοντας ουσιαστικά στο νέο της κύκλο υποχρεώσεων με το νέο της προπονητή, το Νεόφυτο Λάρκου. Στις 30 Αυγούστου και την 1η Σεπτεμβρίου η Εθνική Νέων θα δώσει δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με τα Σκόπια.

Η Εθνική Νέων θα αγωνιστεί σε επίσημους αγώνες το Νοέμβριο στο Μαυροβούνιο με αντιπάλους το Μαυροβούνιο, τα Νησια Φαρόε και την Κροατία. Οι αγώνες θα γίνουν από τις 9 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.

Εθνική Ελπίδων

Τρεις επίσημους αγώνες θα δώσει μέχρι τον Οκτώβριο η Εθνική Ελπίδων U-21, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων. Την 1η Σεπτεμβρίου η Εθνική θα παίξει εκτός έδρας με την Τουρκία, στις 5 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί τη Σλοβακία και στις 11 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί την Ολλανδία.

Το Νοέμβριο η Εθνική Ελπίδων θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα με τη Μάλτα (15/11).

Εθνική ΑνδρώνΕπίσημες υποχρεώσεις ενόψει και για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών που αρχίζει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2016. Στις 6 Σεπτεμβρίου η Εθνική θα υποδεχθεί το Βέλγιο, στις 7 και στις 10 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ελλάδα και τη Βοσνία και στις 13 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί το Γιβραλτάρ. Οι προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με το Βέλγιο θα αρχίσουν στις 29 Αυγούστου.

Εθνική FutsalΗ Εθνική Futsal έχει επίσημες υποχρεώσεις τον Ιανουάριο του 2017 και μέχρι τότε, θα πραγματοποιηθούν πολλές προπονήσεις ενώ έχω προγραμματιστεί και δύο εντός έδρας φιλικά με την Ελλάδα στις 6 και 7 Δεκεμβρίου.

Εθνική Γυναικών

Για την Εθνική Γυναικών έχουν προγραμματιστεί δύο εκτός έδρας φιλικά στην Ελλάδα στις 22 και 24 Νοεμβρίου.

Εθνικές U-14, U-15

Ο προγραμματισμός των Εθνικών ομάδων περιλαμβάνει πολλές προπονήσεις για τις πιο μικρές Εθνικές που δεν αγωνίζονται σε επίσημες διοργανώσεις. Από τον Αύγουστο μέχρι το Δεκέμβριο θα γίνουν αρκετές κλήσεις για προπόνηση για τις δύο αυτές Εθνικές αφού οι ηλικίες των 14 και των 15 θεωρούνται πολύ σημαντικές ενόψει της προσπάθειας για την υλοποίηση του πλάνου της ενιαίας αγωνιστικής φιλοσοφίας στις Εθνικές μας ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ