aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων και πως έφθασαν στον Elite round

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων και πως έφθασαν στον Elite round

Σε ρυθμούς Elite round η Εθνική Νέων και τον ερχόμενο Μάρτιο μας περιμένει νέος κύκλος υποχρεώσεων. Η χθεσινή έκανε γνωστούς τους αντίπαλους μας και στο διάστημα που μεσολαβεί με τη σκληρή δουλειά αλλά και τον κύκλο των φιλικών αγώνων, θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο στην αποστολή της Γερμανίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σερβία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Γερμανία στις 23, 25 και 28 Μαρτίου 2017.

Η Γερμανία τερμάτισε πρώτη στον τέταρτο όμιλο που φιλοξενήθηκε στην Αλβανία. Νίκησε 5-0 το Γιβραλτάρ, 3-2 την Αλβανία και 4-0 την Ιρλανδία. Προπονητής της είναι ο Frank Kramer που πριν αναλάβει τη Γερμανία βρισκόταν στον πάγκο της Fortuna Düsseldorf.

Η Σλοβακία τερμάτισε πρώτη στον εντέκατο όμιλο που φιλοξενήθηκε στην Πολωνία. Νίκησε με 1-0 τη Βόρειο Ιρλανδία, 1-0 την Πολωνία και 2-0 τα Σκόπια. Προπονητής της είναι ο Milan Malatinsky που στο μακρινό παρελθόν (1994) καθοδήγησε σε δύο αγώνες της Εθνικής Ανδρών της χώρας του.

Η Σερβία φιλοξένησε τον δεύτερο όμιλο και τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Σουηδία. Νίκησε με 2-0 τη Μολδαβία, 1-0 την Μάλτα και ηττήθηκε με 3-2 από την Σουηδία. Προπονητής της είναι ο Milan Kosanović που ανέλαβε την ομάδα αρχές του 2016.

Οκτώ ομάδες στην τελική φάση

Στον elite round σχηματίστηκαν επτά όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Στην τελική φάση που θα γίνει μεταξύ 2-15 Ιουλίου 2017 στη Γεωργία, θα προκριθούν μόνοι οι επτά πρώτες ομάδες από τους αντίστοιχους ομίλους. Η Γεωργία που θα φιλοξενήσει την τελική φάση δεν λαμβάνει μέρος σε προκριματικές φάσεις.

Συνοπτικά η κλήρωση των ομίλων για τον Elite round:

1ος όμιλος: Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 23-28 Μαρτίου στην Ολλανδία και συμμετέχουν επίσης Ελλάδα, Ουκρανία και Φινλανδία.

2ος όμιλος: Ο όμιλος μας που όπως προαναφέραμε θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία μεταξύ 23-28 Μαρτίου 2017.

3ος όμιλος: Οι αγώνες θα γίνουν στην Αγγλία μεταξύ 22-27 Μαρτίου και θα λάβουν επίσης μέρος Νορβηγία, Ισπανία και Λευκορωσία.

4ος όμιλος: Ο όμιλος θα φιλοξενηθεί μεταξύ 23-28 Μαρτίου στην Πορτογαλία. Συμμετέχουν επίσης Κροατία, Τουρκία, Πολωνία.

5ος όμιλος: Η κάτοχος του τίτλου Γαλλία θα φιλοξενήσει τους αγώνες μεταξύ 22-27 Μαρτίου. Θα λάβουν επίσης μέρος Ισραήλ, Βοσνία / Ερζεγοβίνη και Βουλγαρία.

6ος όμιλος: Η Τσεχία θα φιλοξενήσει τους αγώνες μεταξύ 22-27 Μαρτίου και θα λάβουν επίσης μέρος Αυστρία, Ουγγαρία και Σκοτία.

7ος όμιλος: Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 23-28 Μαρτίου στο Βέλγιο. Θα λάβουν επίσης μέρος Ιταλία, Σουηδία και Ιρλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ