aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟ θετικός απολογισμός από τα φιλικά και η συνέχεια για την Εθνική Παίδων U-17

Ο θετικός απολογισμός από τα φιλικά και η συνέχεια για την Εθνική Παίδων U-17

Ο θετικός απολογισμός (1 νίκη και 1 ισοπαλία) αλλά και η αγωνιστική παρουσία στο διπλό φιλικό με τα Σκόπια, επιβεβαίωσε εκ νέου τις πολλές δυνατότητες της ομάδας και την προοπτική της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η Εθνική Παίδων όπως και στο Μαυροβούνιο (τέλη Αυγούστου) έτσι και στα Σκόπια παρουσιάστηκε με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η χθεσινή νίκη με 3-0 δείχνει από μόνη της και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί διεθνείς μας.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η ομάδα σκόραρε και στους τέσσερις εκτός έδρας αγώνες που έδωσε μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε εκεί που χρειάζεται για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα. Κάθε φιλικό είναι χρήσιμο, είδαμε πράγματα, οι ποδοσφαιριστές μας πήραν περισσότερες εμπειρίες και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννος Οκκάς.

Η Εθνική μας βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της και τον Οκτώβριο θα δώσει στην Πάφο τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17.

Η Κύπρος κληρώθηκε στο δωδέκατο όμιλο μαζί με την Πολωνία, τη Σουηδία και το Σαν Μαρίνο και οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ 17-23 Οκτωβρίου 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ