aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟ Πιέρος, ο Κάστανος και τα χαμόγελα στην Εθνική

Ο Πιέρος, ο Κάστανος και τα χαμόγελα στην Εθνική

Εντός της ημέρας θα υπάρχουν νεότερα σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Πιέρου Σωτηρίου, αλλά και την πρόοδο του Γρηγόρη Κάστανου. Οι δύο διεθνείς είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της Κυριακής (24/3, 21:45, ΓΣΠ) με το Βέλγιο. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής στάθηκε στη διάθεση της Κύπρου στην άνετη επικράτηση με 5-0 επί του Σαν Μαρίνο.

Για την άνετη επικράτηση επί του Σαν Μαρίνο: «Οι ποδοσφαιριστές είχαν σωστή προσέγγιση και καθάρισαν από τα πρώτα 30 λεπτά το παιχνίδι και αυτό ήταν πολύ σημαντικό.  Πλέον περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο. Αν εξαιρέσουμε τον τραυματισμό του Πιέρου, όλα τα υπόλοιπα ήταν θετικά».

Για τον Πιέρο Σωτηρίου: «Ήθελε πολύ να παίξει και να σκοράρει. Τα κατάφερε, δυστυχώς ένιωσε μια ενόχληση και αντικαταστάθηκε. Θα ξέρουμε εντός της ημέρας πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα. Δεν είναι μεγάλη η ζημιά, όμως μεσολαβούν 48 ώρες μέχρι τον επόμενο αγώνα και αυτό καθιστά την συμμετοχή του αμφίβολη».

Για τον Κάστανο: «Είναι σημαντική η σημερινή μέρα. Χθες ένιωσε κάπως καλύτερα. Το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και για τον Κάστανο. Θα πρέπει να περιμένουμε και για αυτόν».

Για τον Κούσουλο: «Ήθελε το γκολ και το πανηγύρισε πολύ. Καθιερώθηκε από την προηγούμενη διοργάνωση και παραμένει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης».

Για το γκολ του Λαΐφη και την αφιέρωση: «Το ήθελε πολύ να σκοράρει για τους δικούς του λόγους. Ήθελε να σκοράρει για τον τρόπο που είδαμε».

Για το ντεμπούτο του Άντονι Γεωργίου: «Έκανε επίσημο ντεμπούτο. Τον πήρε πίσω ο τραυματισμός του που είχε από τον Σεπτέμβριο, μέχρι τον Νοέμβριο. Θα τον βοηθήσει η Εθνική και θα βοηθήσει και ο ίδιος την Εθνική».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Είχαμε 3.500 εισιτήρια. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν. Το ευχαριστήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές. Είναι δεδομένο ότι θα είναι περισσότερος ο κόσμος την Κυριακή».

Για τον αγώνα με το Βέλγιο: «Θα είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τον χθεσινό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Είναι το νούμερο 1 στον κόσμο και εμείς είμαστε το μεγάλο αουτσάιντερ. Δεν είμαστε χαμένοι από χέρι. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία όμως γνωρίζουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπορούν να συμβούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ