aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά»

«Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε μετά την ήττα της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην αντίστοιχη του Βελγίου ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Κούλλης Παναγή.

«Το Βέλγιο αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι παίζουν σε πολύ καλές ομάδες. Δώσαμε πολλές δυνάμεις, δουλέψαμε πολύ και την περασμένη Πέμπτη απέναντι στην Τουρκία. Ήμασταν κουρασμένοι, δώσαμε ό,τι είχαμε. Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ να ισοφαρίσουμε, φάγαμε ένα γκολ στο τέλος και τελείωσε το παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Περιμέναμε στο κέντρο και να προσπαθήσαμε στην κόντρα να τους αιφνιδιάσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 5-6 ευκαιρίες που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν τα καταφέραμε, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ πιστεύω. Θα παλέψουμε στο μέλλον, θα δουλέψουμε με τον προπονητή και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει».

Και κατέληξε: «Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Πιστεύω όλοι μπορούν να φτάσουν ψηλά με το να δουλέψουν και να θυσιάσουν ό,τι έχουν»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ