aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟ απολογισμός των Παίδων από το 2015 μέχρι σήμερα

Ο απολογισμός των Παίδων από το 2015 μέχρι σήμερα

Ο απολογισμός από τον Φεβρουάριο του 2015 μέχρι σήμερα κατέγραψε 22 διεθνείς αγώνες για την Εθνική Παίδων U-17 σε φιλικό επίπεδο αλλά και της προηγούμενης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τρεις από αυτούς τους αγώνες που έγιναν μέσα στο 2015 αφορούσαν την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 και έγιναν στην πόλη Μογκίλεφ της Λευκορωσίας, όπου η πρόκριση χάθηκε στο φινάλε από το Μαυροβούνιο.

Στη διαδρομή των 22 αγώνων από τον Φεβρουάριο του 2015 η Εθνική μας πανηγύρισε 9 νίκες, ηττήθηκε 9 φορές και έφερε 4 ισοπαλίες. Πέτυχε 35 τέρματα και δέχτηκε 43 τέρματα. Η Κύπρος σκόραρε σε 16 από τους 22 αγώνες που έδωσε και γενικά η επίδοση μας στον επιθετικό τομέα κρίνεται ικανοποιητική. Αντίθετα, μόνο σε τέσσερα παιχνίδια καταφέραμε να διατηρήσουμε το μηδέν παθητικό.

Σημειώνεται ότι τρεις από τους 22 αγώνες έληξαν ισόπαλοι και κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου κερδίσαμε τους δύο και χάσαμε τον ένα (από το Μαυροβούνιο). Πρώτος σκόρερ σε αυτή τη διαδρομή αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Λουκά με επτά τέρματα, τρία στην προκριματική φάση που έγινε πέρσι στη Λευκορωσία και τέσσερα τέρματα σε φιλικούς αγώνες.

Αναλυτικά τα 35 τέρματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πέτυχαν οι Παναγιώτης Λουκά (7), Ανδρέας Κατσαντώνης (3), Γιάννης Γερολέμου (3), Ιάσωνας Πικής (3), Τζακ Ρόουλς (3), Μάρκος Κιτρομιλίδης (3), Μιχάλης Ιωάννου (2), Ελισσαίος Ανδρέου, Γιάννης Ανδρέου, Μιχάλης Χαραλάμπους, Λοϊζος Ππούνας, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Ηλία, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Νικόλας Μενελάου, Χρίστος Χατζηπασχάλης, Στυλιανός Παντελή, Γιάννης Βασιλειάδης. Σημειώνεται ότι κάποιοι από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές συμμετέχουν πλέον στις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ