aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟ απολογισμός των φιλικών των Ελπίδων (27 Ιανουαρίου η κλήρωση)

Ο απολογισμός των φιλικών των Ελπίδων (27 Ιανουαρίου η κλήρωση)

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε η τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων από τα δύο φιλικά που έδωσε τις τελευταίες μέρες με Ελλάδα και Μάλτα.

Ήταν τα πρώτα φιλικά της νέας Εθνικής Ελπίδων που θα συμμετάσχει στην επόμενη προκριματική διοργάνωση της UEFA και ο προπονητής Νίκος Ανδρονίκου έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε επίπεδο Ελπίδων ενώ, στη διάθεση του ήταν και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στην προηγούμενη διοργάνωση.

Τα δύο φιλικά βοήθησαν την τεχνική ηγεσία να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν, έγιναν δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα και πλέον, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους επίσημους αγώνες. Ο απολογισμό των φιλικών με την Ελλάδα εντός έδρας και τη Μάλτα εκτός έδρας κατέγραψε δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ, 2-2.

Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για τους αγώνες:

Κύπρος – Ελλάδα 2-2 (σκόρερ Φράγκου, Καρό)

Μάλτα – Κύπρος 2-2 (σκόρερ Φ. Κυριάκου, Πίττας)

Η κλήρωση της επόμενης διοργάνωσης της Εθνικής Ελπίδων θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου 2017. Οι αγώνες θα αρχίσουν το Μάρτιο του 2017 και θα ολοκληρωθούν το Νοέμβριου του 2018.

Από την κλήρωση θα σχηματιστούν εννέα όμιλοι και η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα προκριθεί στην τελική φάση που θα γίνει το 2019. Οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες θα προκριθούν επίσης στην τελική φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ