aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΝοσοκομείο η Κύπρος – Νοκ άουτ (και) ο Πιέρος, πάει για... νέα κλήση ο Κετσπάγια

Νοσοκομείο η Κύπρος – Νοκ άουτ (και) ο Πιέρος, πάει για… νέα κλήση ο Κετσπάγια

Λαβωμένη θα πάει η Εθνική Κύπρου στους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2024. Στις 17 Ιουνίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο «ΑΕΚ Αρένα» την Εθνική Γεωργίας και στις 20 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει στο Όσλο την Εθνική Νορβηγίας.

Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 7 Ιουνίου και θα μπει στην τελική ευθεία από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Στην κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια συμπεριλήφθηκαν 25 ποδοσφαιριστές, όμως το ένα την περασμένη Δευτέρα (26/5) μέχρι σήμερα (31/5) προέκυψαν δυσάρεστα μαντάτα. Ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε ποδοσφαιριστές φαίνεται πως δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσουν το πλάνο της Εθνικής Κύπρου.

Δεδομένη είναι η απουσία του Κωστάκη Αρτυματά, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ανδρόνικος Κακουλλής, Ανδρέα Παναγιώτου (Φιλιώτης) και Χάμπος Κυριάκου. Το νεότερο που προκύπτει αφορά τον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας και με τα υφιστάμενα δεδομένα το πιθανότερο σενάριο δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο. Σύντομα κι αφού ξεκαθαρίσει το σκηνικό αναμένεται πως ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προχωρήσει σε αντικατάσταση όσων δεν είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ