aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΝίκη με 3-1 επί του Μιανμάρ και με τον Παπαφώτη σε τρελά κέφια!

Νίκη με 3-1 επί του Μιανμάρ και με τον Παπαφώτη σε τρελά κέφια!

Η Εθνική Ελπίδων λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με τους Ολλανδούς για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νίκησε φιλικά με 3-1 την Εθνική Μιανμάρ (Myanmar) στο Δασάκι.

Ο σημερινός αγώνας έδωσε την ευκαιρία στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Νίκο Ανδρονίκου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει Ολλανδίας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Νάντα, όμως η αντίδραση από τους διεθνείς μας ήταν αποτελεσματική και δύο λεπτά αργότερα κερδίσαμε πέναλτι που αξιοποίησε (1-1) ο Βασίλης Παπαφώτης.

Στο 45’ ο Ραφαήλ Αναστασίου με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην Εθνική μας. Το 3-1 διαμορφώθηκε από μακρινό κτύπημα φάουλ του Παπαφώτη.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Γεωργίου, Καρό, Γουίλερ (46’ Α. Κυριάκου), Αναστασίου, Ιωάννου, Παπαφώτη (62’ Φραγκέσκου), Κατελάρη (46’ Κουμή), Κούσουλο (46’ Μ. Νικολάου), Κ. Παναγή (62’ Αλεξίου), Μ. Αντωνίου (46’ Πεχλιβάνη), Πίττα.

Στα αξιοσημείωτα η πρώτη παρουσία του Μάριου Νικολάου με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων. Την ερχόμενη Τρίτη 11 Οκτωβρίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή» την Ολλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ