aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΝίκη επί του Γιβραλτάρ και πρόκριση για την Εθνική Futsal

Νίκη επί του Γιβραλτάρ και πρόκριση για την Εθνική Futsal

Μεγάλες στιγμές για την Εθνική μας ομάδα του Futsal η οποία προκρίθηκε στα play-offs του UEFA Futsal Euro.

Σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου που έγινε στη Ζένιτσα, νίκησε με 4-0 το Γιβραλτάρ και ολοκλήρωσε την προσπάθεια της με έξι βαθμούς, απολογισμός ο οποίος της επιτρέπει να συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση.

Η Εθνική μας θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο της στην κλήρωση που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου. Ο αντίπαλος της θα προκύψει από τις ομάδες που προκρίθηκαν από τους υπόλοιπους οκτώ προκριματικούς ομίλους, είτε ως δεύτερες, είτε ως μια από τις πέντε καλύτερες τρίτες. Η φάση των play-off θα γίνει με διπλούς, νοκ άουτ αγώνες με την κάθε ομάδα να δίνει ένα αγώνα στην έδρα της και ένα εκτός έδρας.

Όσον αφορά τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, η ομάδα μας ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια και έφτασε δίκαια στην επικράτηση με 4-0. Από τέρματα των Κουλουμπρή και Αλεξίου η Κύπρος προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Κάντζιο και Περέιρα σκόραραν άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Κύπρος (Α. Στυλιανού): Σκαμπύλης, Κουλουμπρής, Περέιρα, Λακούφης, Ιωάννου (Χατζηγεωργίου, Φιλίππου, Αλεξίου, Ομήρου, Κόκκινος, Κάντζιο, Σκαρπάρης, Οδυσσέως, Τσίτσος.

1η αγωνιστική
Βοσνία Ερζεγοβίνη – Κύπρος 8-4
Ελβετία – Γιβραλτάρ 3-1

2η αγωνιστική
Ελβετία – Κύπρος 1-6
Βοσνία Ερζεγοβίνη – Γιβραλτάρ 9-2

3η αγωνιστική, Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου
Κύπρος – Γιβραλτάρ 4-0
20:00 Βοσνία Ερζεγοβίνη – Ελβετία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ