aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝέος κύκλος προετοιμασίας και φιλικοί αγώνες για την Εθνική Γυναικών

Νέος κύκλος προετοιμασίας και φιλικοί αγώνες για την Εθνική Γυναικών

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική μας ομάδα Γυναικών αρχίζει νέο κύκλο προετοιμασίας αναμένοντας την κλήρωση για τη συμμετοχή της στην επόμενη διοργάνωση της UEFA.

Η Εθνική μας εντός Οκτωβρίου θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στην Κύπρο με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Λιχτενστάιν. Ο πρώτος φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Στάδιο ΓΣΖ και στις 9 Οκτωβρίου στο ίδιο στάδιο και ώρα 11:00πμ θα γίνει ο δεύτερος αγώνας.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άγγελος Τσολάκης ενόψει των δύο φιλικών, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετές ποδοσφαιρίστριες και στην κλήση για τις προπονήσεις που θα αρχίσουν στις 3 Οκτωβρίου, θα συμπεριληφθούν και κάποιες νέες ποδοσφαιρίστριες.

Το γεγονός ότι την ίδια χρονική περίοδο θα έχει επίσημες υποχρεώσεις και η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων Κ-19, αποκλείει από τα φιλικά της Εθνικής Γυναικών ποδοσφαιρίστριες που έχει στα υπόψη ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ