aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΝέοι: Σήμερα το καθοριστικό ραντεβού

Νέοι: Σήμερα το καθοριστικό ραντεβού

Η ώρα των δύσκολων εξετάσεων πλησιάζει και για την Εθνική μας δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια της επιλογής. Ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης επιβάλει θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με το Μαυροβούνιο και οι νεαροί διεθνείς μας θα πρέπει να παρουσιαστούν με το καλύτερο τους πρόσωπο για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις της επιτυχίας.

Ο σημερινός μας αντίπαλος προέρχεται επίσης από ήττα στην πρεμιέρα και με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, χαρακτηρίζεται κλειδί για την πορεία των δύο ομάδων στο δωδέκατο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Η Εθνική μας λοιπόν μετά την ήττα από την Κροατία με 4-0 χρειάζεται απαραίτητα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης και να περιμένει με σημαντικό κίνητρο το φινάλε με τα Νησιά Φαρόε.

Ο Νεόφυτος Λάρκου από την ώρα που τέλειωσε ο αγώνας της πρεμιέρας μαζί με τους συνεργάτες δούλεψαν σε όλα τα επίπεδα με στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στο καθοριστικό ραντεβού της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι το Μαυροβούνιο στον αγώνα του με τα Νησιά Φαρόε (ηττήθηκε με 2-1) παρακολούθησε ο Γιάννος Οκκάς. Από αγωνιστικής πλευράς όπως αναφέραμε από χθες δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και η τεχνική ηγεσία ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πόλη Budva, στο Στάδιο Pod Malim Brdom χωρητικότητας 1403 θέσεων και θα αρχίσει στις 13:00 (ώρα Κύπρου). Θα διαιτητεύσει ο Πορτογάλος Joao Pedro Silva Pinheiro με βοηθούς τον συμπατριώτη του Nelson Carlos Cordeiro Moniz και τον Πολωνό Dawid Igor Golis. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ούγγρος László Vagner και παρατηρητής αγώνα ο Φινλανδός Styrbjörn Oskarsson.

Κροατία – Νησιά Φαρόε

Σήμερα το μεσημέρι θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Κροατίας με τα Νησιά Φαρόε, των ομάδων που ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής στον όμιλο μας σκόραραν οι Agnarsson, Muller (Νησιά Φαρόε), Drinčić (Μαυροβούνιο), Lovren, Soldo, Majić και Majer (Κροατία).

Από τα επτά τέρματα μόνο δύο σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων. Το φινάλε είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα με τους αγώνες Κύπρος – Νησιά Φαρόε και Μαυροβούνιο – Κροατία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Croatia ΚΡΟΑΤΙΑ 1 1 0 0 4 0 4 3
2 Faroe Islands ΝΗΣΙΑ ΦΑΡΟΕ 1 1 0 0 2 1 1 3
3 Montenegro ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 1 0 0 1 1 2 -1 0
4 Cyprus ΚΥΠΡΟΣ 1 0 0 1 0 4 -4 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ