aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νέοι: Σήμερα στις 15:00 το φιλικό

Σήμερα το δεύτερο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας των Νέων U-19 στη Βόρειο Ιρλανδία με αντίπαλο την Εθνική ομάδα της χώρας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 13:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Κύπρου).

Λιγότερο από ένα μήνα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων U-19, ο προπονητής της ομάδας μας Νεόφυτος Λάρκου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο ο οποίος επίσης προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. Το πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Κυριακή τελείωσε ισόπαλο 0-0.

Δεν είναι τυχαίο που επιλέγηκε η Βόρειος Ιρλανδία για φιλικά αυτή την περίοδο αφού οι επίσημοι αγώνες της Εθνικής μας τον Οκτώβριο θα γίνουν στην Ιρλανδία. Η Εθνική Νέων U-19 θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, την Ιρλανδία και το Αζερμπαϊτζάν σε προκριματικό όμιλο από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου με στόχο να εξασφαλίσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο και να πάρει την πρόκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Elite Round της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ