aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΝέοι Κ-19: Ισόπαλοι 1-1 με τα Σκόπια

Νέοι Κ-19: Ισόπαλοι 1-1 με τα Σκόπια

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Νέων Κ-19 με αντίπαλο τα Σκόπια στο Μακάρειο στάδιο. Μετά το 2-2 της περασμένης Τρίτης, οι δύο ομάδες εξήλθαν σήμερα ισόπαλες 1-1.

Οι Σκοπιανοί προηγήθηκαν στο σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μανέσκι στο 83ο λεπτό για να ισοφαρίσει η Εθνική μας στο 83ο λεπτό με τον Καλλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς μας δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι όμως τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Τελικά επτά λεπτά πριν από το φινάλε διαμορφώθηκε το 1-1 με τον Καλλή.

Κύπρος: Παρασκευάς, Σ. Ιωάννου (46′ Κριστίτς), Πηλέας, Καλλής, Αρτυματά, Κοννέ (74′ Χαπέσιης), Φιάκας, Χρυσοστόμου (46′ Καλλένος), Ματθαίου, Χαραλάμπους (74′ Ανδρέου), Κολοκούδιας (74′ Παπακωνσταντίνου).

Η τεχνική ηγεσία μέσα από το διπλό φιλικό με τα Σκόπια ουσιαστικά άρχισε τη συγκρότηση της ομάδας που θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεων που μας περιμένουν στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19.

Ο Ρένος Δημητριάδης στο τέλος συγχάρηκε τους διεθνείς μας για την αντίδραση τους μετά τα σε βάρος μας δεδομένα, τονίζοντας ταυτόχρονα πως με περισσότερη αυτοσυγκέντρωση θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για φιλική νίκη.

Δείτε το βίντεο με τα τέρματα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ