aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΝέοι: Δεύτερη ήττα από το Ισραήλ

Νέοι: Δεύτερη ήττα από το Ισραήλ

Την ήττα από την Εθνική Ισραήλ και στο δεύτερο φιλικό γνώρισε χθες η Εθνική μας ομάδα των Νέων U-19. Ο αγώνας έγινε στη Χαίφα και οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-0 από τέρματα που σημείωσαν στο 11ο και στο 46ο λεπτό.

Ισραήλ και Κύπρος αγωνίστηκαν στη Χάιφα και την περασμένη Τρίτη, με την αντίπαλη ομάδα να παίρνει τη νίκη με 3-0. Τα δύο φιλικά εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνική μας ενόψει του Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει τον Μάρτιο στη Γερμανία.

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Νεόφυτος Λάρκου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να εξάγει εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Δημητρίου, Σιών Ιωάννου, Ζαχαρίας Άδωνη (87′ Συμεών Κοννέ), Χρίστος Καλλής, Λεωνίδας Κυριάκου, Μάριος Αντρέου (46′ Χρίστος Χατζηπασχάλη), Ανδρέας Νεοφύτου, Νικόλας Ματθαίου (67′ Κλεάνθης Πιερή), Μάρκος Μουστάκη (81′ Κωνσταντίνος Αναστασίου), Σωτήρης Φιάκας (67′ Αλέξανδρος Ιερείδης, 89′ Εύδωρας Συλβέστρος) , Θεοδόσης Σιαθάς (24′ Μιχάλης Χαραλάμπους).

Στην αποστολή ήταν επίσης οι Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ και Μιχάλης Παπαστυλιανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ