aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΝεάνιδες: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Νεάνιδες: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας για την Εθνική Νεανίδων U-19, πριν την αναχώρηση για το Μπέλφαστ για τους δύο φιλικούς αγώνες με τη Βόρειο Ιρλανδία. Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Από τις τελευταίες προπονήσεις, θα προκύψει και η 18μελής αποστολή για τους αγώνες αφού στις προπονήσεις συμμετέχουν 26 ποδοσφαιρίστριες. Τα φιλικά στο Μπέλφαστ θα γίνουν στις 9 και 11 Αυγούστου. Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 7 Αυγούστου.

Πρόκειται για δύο σημαντικά φιλικά προετοιμασίας, τα τελευταία πριν από τους επίσημους αγώνες της Εθνικής Νεανίδων τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αλβανία σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μέσα από τα δύο φιλικά, ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Άνδρος Βασιλείου και οι συνεργάτες του θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα της ομάδας μας η οποία αποτελείται από αρκετές νέες παίκτριες που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε διεθνές επίπεδο.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν οι ακόλουθες παίκτριες:

ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων: Αντωνία Αριστείδου, Φιλίππα Σάββα

APOLLON LADIES:
Αντουανέττα Χρυσάνθου, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Ευφροσύνη Θεοχάρους, Ηλιάνα Αντωνίου, Ιωάννα Οχύνσκι, Μαρία Κακόψητου, Σταυριάνα Αντωνίου

ΔΑΦΝΗ Τρούλλων:
Αθηνά Χρυσοστόμου, Νάσια Γεωργίου, Παρασκευή Νεοφύτου

Λευκοθέα Λατσιών:
Ειρήνη Ανδρέου, Παναγιώτα Θεοφίλου

Πάφια:
Κατερίνα Παναγιώτου, Μαρία-Αναστασία Καρασπύρου, Παναγιώτα Νέστωρος

Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου Κερύνειας:
Αγγελίνα Ιωάννου, Αθηνά Πανταζή, Δάλια Χαραλάμπους, Χριστίνα Αχεριώτη

CHAMPIONS Ύψωνα:
Ελένη Λουκαϊδου, Μάρθα Αυγουστή, Παρασκευή Σχίζα, Χαρίκλεια Διονυσίου

*Στην κλήση συμπεριλαμβάνεται και η Χαρά Χαραλάμπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ