aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΝεάνιδες: Προετοιμασία για φιλικά στη Λευκορωσία

Νεάνιδες: Προετοιμασία για φιλικά στη Λευκορωσία

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται και η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19. Τον Οκτώβριο θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, θα δώσει εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με τη Λευκορωσία. Οι αγώνες θα γίνουν στις 12 και 14 Σεπτεμβρίου.

Η Εθνική μας πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις στο Κοινοτικό Στάδιο του Πύργου στη Λεμεσό και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Η αναχώρηση για τη Λευκορωσία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Άντρος Βασιλείου θα επιλέξει την αποστολή για τη Λευκορωσία από τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Όσον αφορά στους επίσημους αγώνες,  η Εθνική Νεανίδων θα συμμετάσχει σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Πορτογαλία τον ερχόμενο Οκτώβριο. Θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, τη Βόρειο Ιρλανδία και τη Νορβηγία. Στον Elite Round θα  προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Apollon Ladies: Μαρία Ζαχαρίου, Αντουανέττα Χρυσάνθου, Βασιλική Π’’ Πασοζώμενου, Μαριάν Σωκράτους.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα: Χαρίκλεια Διονυσίου, Ελένη Λουκαϊδου, Παρασκευή Σχίζα, Γιάννα Γιώρκα, Ευρίσα Αφροδίτη Ευριπίδου, Αναστασία Αβραάμ, Κλεάνθους Χαρά.

Σωματείο Barcelona FA: Αθηνά Πανταζή, Ηλιάνα Αντωνίου

Πάφια: Χρύσω Μιχαήλ, Γεωργία Κατσονούρη, Κατερίνα Παναγιώτου, Μαρία – Αναστασία Καρασπύρου, Παναγιώτα Νέστορως.

Λευκοθέα Λατσιών: Παναγιώτα Θεοφίλου.

Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας: Σταυριάνα Αντωνίου, Ευφροσύνη Θεοχάρους, Ραφαέλλα Παύλου, Δέσποινα Χρυσοστόμου

Ομόνοια Λευκωσίας: Χαρά Χαραλάμπους, Σώτια Μακρή.

Κλήθηκε επίσης η ποδοσφαιρίστρια: Φιλίππα Σάββα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ