aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣNέα μεγάλη επιτυχία για τους μάγκες του Οκκά

Nέα μεγάλη επιτυχία για τους μάγκες του Οκκά

Ισοπαλία 1-1 της Εθνικής Παίδων με την Κροατία και ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17. Μετά το 1-1 της πρεμιέρας με το Βέλγιο την Παρασκευή, οι νεαροί διεθνείς μας το απόγευμα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 και με την Κροατία στην πόλη Ριέκα.

Διαβάστε επίσης: Στιγμιότυπα αγώνα Βέλγιο-Κύπρος

Με την αγωνιστική της παρουσία  η Εθνική μας δικαιολογημένα εξασφάλισε βαθμολογικό κέρδος που της επιτρέπει να ελπίζει και για το καλύτερο με τον απολογισμό των δύο βαθμών.

Διαβάστε επίσης: Γκολάρα από εξαιρετική κομπίνα των διεθνών (vid)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες (8) και οι επτά καλύτερες δεύτερες ομάδες από κάθε όμιλο. Πλέον ο Γιάννος Οκκάς και οι διεθνείς μας επικεντρώνουν το βάρος της προσπάθειας στο φινάλε της Πέμπτης με τη Σουηδία, που είχαμε αντίπαλο και στην προκριματική φάση και στην Πάφο και τότε μας ισοφάρισε (1-1) στις καθυστερήσεις.

Ισοδύναμο το σημερινό παιχνίδι, δεύτερο γκολ για τον Δανιήλ Παρούτη στη διοργάνωση. Οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ στο 66ο λεπτό με απευθείας κτύπημα φάουλ του Marin και η Κύπρος ισοφάρισε με τον Δανιήλ Παρούτη στο 75ο λεπτό.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Σάββα Νικολάου, Χρίστο Τρύφωνος (72’ Μιχάλης Κωνσταντινίδης), Θωμά Νικολάου, Λευτέρη Χατζηκωνσταντή, Χάρη Καψό, Ραφαήλ Μάμα (41’ Θ. Ανδρονίκου), Δημήτρη Ράσπα, Αγάπιο Βρίκκη, Κυριάκο Αντωνίου, Δανιήλ Παρούτη, Ανδρέα Χρυσοστόμου (61’ Γιώργος Ναούμ).

Νίκη της Σουηδίας

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Σουηδία με γκολ του Λάρσον στο 76ο λεπτό νίκησε με 1-0 το Βέλγιο που τέλειωσε με δέκα ποδοσφαιριστές. Η Σουηδία έφτασε στους 4 βαθμούς και ακολουθούν με 2 βαθμούς Κύπρος, Κροατία και με ένα βαθμό το Βέλγιο. Το φινάλε είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Πέμπτη με τους αγώνες Κύπρος – Σουηδία και Κροατία – Βέλγιο.

Μέχρι τώρα στον όμιλο μας:

Βέλγιο – Κύπρος 1-1

Κροατία – Σουηδία 0-0

Κροατία – Κύπρος 1-1

Βέλγιο – Σουηδία 0-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ