Μπεν Σιμόν: «Δεν βλέπω ηλικίες, βλέπω ικανότητα…»

Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού...

Χαρούμενος για την απόδοση της Εθνικής Κύπρου και τη νίκη με 4-0 επί του Σαν Μαρίνο, παρουσιάστηκε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Ραν Μπεν Σιμόν. Τα συναισθήματα του όπως είπε είναι ενισχύονται από το γεγονός πως έπαιξαν πολλοί νεαροί παίκτες και σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που παίζουν στην ομάδα τους. επίσης είπε πως είναι αισιόδοξος για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Αρχικά είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό και επίσης το κάνει πιο σημαντικό ότι πολλοί παίχτες έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις. Νεαροί παίκτες και πολλοί στην ενδεκάδα που έδειξαν στοιχεία εγωισμού, έπαιξαν όλοι ομαδικά, ένας για τον άλλο και αυτό είναι κάτι που φανερώνει πως ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε».

«Δεν βλέπω τους παίκτες ως νεαρούς, αλλά ως καλούς παίκτες. Δεν βλέπω ηλικία, αλλά ικανότητα. Μένουμε με σταθερά τα πόδια μας στο έδαφος γιατί ας μην ξεχνάμε ποιαν ομάδα κερδίσαμε που δεν ήταν δυνατή. Επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο. Έχουμε καλούς παίκτες, ήταν ευέλικτοι, έκαναν ότι έπρεπε σε αυτά που ζήτησα και θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά τα πράγματα. Είδαμε το Καζακστάν να χάνει στο 90’ από τη Ρωσία και οποιαδήποτε κριτική να γίνεται σε εμένα και όχι στους παίκτες μου», πρόσθεσε..

Και κατέληξε: «Είναι καθαρός ο στόχος μας 3η θέση. Πρέπει να είναι αυτός ο στόχος μας. Στόχος μας είναι επίσης οι παίκτες να παίζουν στο μεγαλύτερη τους απόδοση. Η αισιοδοξία μου για την 3η θέση προκύπτει από αυτά που βλέπω. Το κλίμα και το πώς προσεγγίζουν οι παίκτες τα ματς, άμα ζεις τις προπονήσεις, είναι κάτι πολύ όμορφο. Περισσότερο από όλους θέλω να κερδίσουμε τα άλλα δύο ματς και βήμα-βήμα περιμένουμε να έρθουν καλύτερες μέρες».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ