aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜιχαηλίδης: «Να νικήσουμε τη Μάλτα, τους χρωστάμε κάτι»

Μιχαηλίδης: «Να νικήσουμε τη Μάλτα, τους χρωστάμε κάτι»

Τη χθεσινή ήττα (0-3) της Εθνικής μας από την Κροατία, σχολίασε με δηλώσεις του στον SuperSport FM ο Πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Ανδρέας Μιχαηλίδης. Όπως ανέφερε ήταν δύσκολη η αποστολή μας, ενώ και εμείς βοηθήσαμε να περάσουν οι Κροάτες ένα ήσυχο βράδυ.

Αναφέρθηκε επίσης στο ματς της Δευτέρας (11/10) απένανι στη Μάλτα, κόντρα στην οποία πρέπει να δώσουμε όλη μας την ενέργεια τόνισε, ώστε να νικήσουμε, αφού τους… χρωστάμε κάτι.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης:

«Ήταν από την αρχή μια πολύ δύσκολη αποστολή, μόνο το όνομα και το τι έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια η Κροατία είναι εκπληκτικά. Βοηθήσαμε και εμείς να περάσει ένα ήσυχο βράδυ η Κροατία. Δεν είμαστε καλοί. Για να είχαμε αποτέλεσμα έπρεπε να είμαστε άριστοι, οι αντίπαλοι να ήταν στην μετριότητα και να είχαμε και τον παράγοντα τύχη. Τίποτε από όλα αυτά λειτούργησε απέναντι στην Κροατία.

Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Πρέπει να δοθεί χρόνος στην Εθνική ομάδα και να στηριχθούν οι ποδοσφαιριστές. Αν επενδύσουμε, ίσως στη συνέχεια βγει κάτι καλό. Να εμπιστευτούμε τον προπονητή και τα παιδιά. Να δώσουμε όλη την ενέργεια μας με την Μάλτα και να νικήσουμε αυτό το ματς. Τους χρωστάμε κάτι, έσπασαν τα ρεκόρ σε μας, ήταν το χειρότερο μας στην Μάλτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ