aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜιχαηλίδης: «Δεν ενδιαφέρομαι…»

Μιχαηλίδης: «Δεν ενδιαφέρομαι…»

Κομματικές αντιδράσεις προέκυψαν ως γνωστόν (από τη Συμμαχία Πολιτών συγκεκριμένα), για το γεγονός πως ο πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ορίστηκε από την ΚΟΠ να αναλάβει ως προπονητής την Εθνική Ενόπλων.

Μετά από αυτό, αλλά και για διάφορους άλλους λόγους, ο έμπειρος πρώην προπονητής, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ότι δεν αναλαμβάνει και τονίζει πως δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει, αποδίδοντας ευθύνες στην ΚΟΠ για το θέμα που δημιουργήθηκε. Επίσης ο κ. Μιχαηλίδης εξηγεί και πως άρχισε η όλη ιστορία με τον ίδιο και την Εθνική Ενόπλων.

Διαβάστε επίσης: Αντίδραση Συμμαχίας Πολιτών για τον διορισμό Μιχαηλίδη στην Εθνική Ενόπλων

Αναλυτικά:

«Η πραγματικότητα για την Εθνική Ενόπλων Ποδοσφαίρου:

Κουβέντιασα με τον φίλο υπουργό Άμυνας και την Εθνική Φρουρά και προσφέρθηκα να βοηθήσω στη δημιουργία της νέας Εθνικής Ενόπλων, της οποίας ήμουν ο πρώτος προπονητής όταν δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια, ΜΟΝΟ για τα 3 παιγνίδια που έχει να δώσει τον επόμενο Ιούνιο, που δεν υπάρχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική κι έτσι “συμφωνήσαμε” για αυτή την περίοδο αποκλειστικά. Ο κύριος λόγος που με ώθησε να το κάνω, εννοείται εντελώς δωρεάν, ήταν η δεδομένη μου αγάπη για το άθλημα και επειδή γνώριζα αρκετά καλά τις ομάδες από την ερασιτεχνική μου πρόσφατη ανάμιξη με την ποδοσφαιρική ομάδα της 3ης Ταξιαρχίας Λεμεσού. Νοείται ότι δεν θα στερούσα από κανένα συνάδελφο προπονητή θέση εργασίας, γιατί αυτή η ευθύνη θα ήταν εντελώς δωρεάν από κάποιον εθελοντή και για μικρό χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε και η ΚΟΠ, η οποία δημοσιοποίησε μια ανακοίνωση που με παρουσίαζε σαν να έκανα αίτηση στην Ομοσπονδία που έγινε αποδεκτή και “διορίστηκα” στη θέση του προπονητή της Εθνικής Ενόπλων ποδοσφαίρου, έστω αμισθί. Αυτό έγινε χωρίς καμιά πρόθεση ή σκοπιμότητα από την Ομοσπονδία, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι ορθό να αναλάβω μια τέτοια θέση, ενώ η ΚΟΠ βρίσκεται στη σφαίρα ελέγχου από τον ΚΟΑ, του οποίου προΐσταμαι.

Ενημέρωσα λοιπόν όλους ότι δεν ενδιαφέρομαι για τον ρόλο αυτό προσφοράς, παρόλο που θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον στρατιωτικό αθλητισμό, τόσο ως Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού όσο κι εγώ προσωπικά! Καλή τύχη στην Εθνική Ενόπλων Ποδοσφαίρου!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ