aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜετά τη Νορβηγία, νέο εκτός έδρας παιχνίδι με Ολλανδία για την Εθνική Ελπίδων

Μετά τη Νορβηγία, νέο εκτός έδρας παιχνίδι με Ολλανδία για την Εθνική Ελπίδων

Μετά τη Νορβηγία η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 με νέο εκτός έδρας παιχνίδι. Η αποστολή της Εθνικής μας μεταβαίνει σήμερα από το Όσλο στην Ολλανδία όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της χώρας στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο απολογισμός από τον αγώνα της Παρασκευής στο «Marienlyst Stadion» μπορεί να μην κατέγραψε κέρδος, όμως ο Νίκος Ανδρονίκου αναγνώρισε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι διεθνείς μας απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως παρουσιάστηκε η Νορβηγία.

«Ο κάθε αγώνας αφήνει τα διδάγματα του και επικεντρωνόμαστε πλέον στον αγώνα της Ολλανδίας. Δυστυχώς, παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος από τη Νορβηγία και θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για τη συνέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων στους διεθνείς μας ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Η αποστολή θα φτάσει στον προορισμό της μέσω Όσλο νωρίς το απόγευμα και απόψε θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στην Ολλανδία. Στις 10 Σεπτεμβρίου για τον έβδομο όμιλο εκτός από το Ολλανδία-Κύπρος θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας Λευκορωσία-Πορτογαλία.

Μέχρι τώρα αποτελέσματα στον όμιλο μας:

Κύπρος – Γιβραλτάρ 1-0
Λευκορωσία – Γιβραλτάρ 10-0
Πορτογαλία – Γιβραλτάρ 4-0
Νορβηγία – Κύπρος 2-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ