aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜεκρής: «Καμία δικαιολογία, να δούμε την αλήθεια όπως είναι»

Μεκρής: «Καμία δικαιολογία, να δούμε την αλήθεια όπως είναι»

Δηλώσεις στη κάμερα του ΡΙΚ, παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα της Κύπρου με τη Ρωσία (5-0) στο ΓΣΠ, παραχώρησε ο Γιώργος Μερκής. Ο Κύπριος αμυντικός στάθηκε στα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι αλλά στην κόκκινη κάρτα του Λαΐφη.

Aναλυτικά:

«Δεν τα καταφέραμε, δεν ήταν καλή η εμφάνιση μας. Αντιμετωπίσαμε πολύ ισχυρή ομάδα. Βρεθήκαμε με 2-0 νωρίς πίσω στο σκορ. Τέλειωσε το ματς μετά την κόκκινη. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι, ήταν παθητικός ο ρόλος μας και στο τέλος της βραδιάς στα τελευταία λεπτά ξεμείναμε από δυνάμεις και πήρε μεγάλη διάσταση το σκορ. Προσπαθήσαμε να μην διασυρθούμε, τα καταφέραμε ως ένα σημείο. Συνεχίζουμε, θα δούμε τα λάθη και προχωρούμε. Η Ρωσία είναι καλύτερη ομάδα, της δείξαμε πολύ σεβασμό και θα συμφωνήσω ότι δεν βγάλαμε πολύ πάθος. Όταν δέχεσαι δύο γκολ πολύ νωρίς είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να δούμε την αλήθεια όπως είναι, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Αυτή η εθνική έχει μέλλον. Μέχρι το τέλος των αγώνων του ομίλου θα δώσουμε τον καλύτερό ματς εαυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ