aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μεγάλο το κίνητρο»

Με νέο αγωνιστικό πρόσωπο η Εθνική Παίδων, με νέους αντίπαλους αλλά με την ίδια φιλοδοξία και στη νέα διοργάνωση της UEFA που αρχίζει σήμερα με αντίπαλο τη Σουηδία στα Κούκλια.

Την πρόκριση στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 όπου θα λάβουν μέρος οι καλύτερες 32 ομάδες της Ευρώπης. Οι νεαροί διεθνείς μας περιμένουν με πολλές φιλοδοξίες το επίσημο ραντεβού με τους αγώνες στα Κούκλια και διαθέτουν ασφαλώς και τη θέληση και τις δυνάμεις για να διεκδικήσουν εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι περισσότεροι από αυτούς που βρίσκονται στην αποστολή της προκριματικής φάσης πήραν διεθνείς εμπειρίες από πολύ νωρίτερα λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες με τις Εθνικές ομάδες κάτω των 14 και 15 αντίστοιχα.

Μαζί έχουν διανύσει τη διαδρομή της ανέλιξης τους για στελέχωση της Εθνικής Παίδων και τώρα στην πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, έχουν πολλαπλά κίνητρα να κυνηγήσουν. Ο προπονητής της Εθνικής μας Γιάννος Οκκάς σε κάθε περίπτωση εκφράζεται με τα καλύτερα για τους διεθνείς μας και ο τρόπος που λειτούργησε η ομάδα όλους αυτούς τους μήνες, πάντοτε με την στήριξη της ΚΟΠ, βοήθησε για να καλύψει αρκετό δρόμο και μέσα από τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων στο εξωτερικό.

«Εδώ και αρκετούς μήνες αρχίσαμε μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο τη διάκριση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μέσα από τη διαδρομή της προετοιμασίας με τη βοήθεια του προπονητή μας γίναμε καλύτεροι, κερδίσαμε πολλές εμπειρίες και περιμένουμε με αγωνία τους επίσημους αγώνες. Η Εθνική μας μέσα από κάθε παιχνίδι θα επιδιώξει το καλύτερο και ελπίζουμε πως ο τελικός απολογισμός θα μας φέρει και το ζητούμενο της πρόκρισης χωρίς να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση και το κίνητρο για όλους εμάς που βρισκόμαστε στην ομάδα είναι πολύ μεγάλο», δηλώνει μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο εκ των αρχηγών της ομάδας Λευτέρης Χατζηκωνσταντής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ