aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΜεγάλη προσπάθεια από την Εθνική μας Νεανίδων, ισοφάρισε δύο φορές αλλά ηττήθηκε με 3-2

Μεγάλη προσπάθεια από την Εθνική μας Νεανίδων, ισοφάρισε δύο φορές αλλά ηττήθηκε με 3-2

Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, ηττήθηκε σήμερα στην Αττάλεια με 3-2 από την Τουρκία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19.

Η Κύπρος συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης και κληρώθηκε στον 6ο όμιλο μαζί με την Τουρκία που φιλοξενεί όλους τους αγώνες, το Ισραήλ και την Αλβανία.

Στο 5ο λεπτό η Τουρκία άνοιξε το σκορ και στο 7ο λεπτό η Άννα Σοφοκλέους ισοφάρισε για την Εθνική μας. Στο 34ο λεπτό δεύτερο γκολ για την Τουρκία, 2-1 προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Λέλια Ρολάνδη που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι, ισοφάρισε σε 2-2 για την Εθνική μας.

Στο 62ο λεπτό πήρε ξανά προβάδισμα η Τουρκία, 3-2 που το διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Λίγο πριν το τέλος η ομάδα μας πλησίασε στην ισοφάριση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τη Μαρία Παναγιώτου η Ευστρατίου βρέθηκε σε καλή θέση και χάθηκε ευκαιρία.

Κύπρος (Σοφοκλέους): Μίλα, Ευστρατίου, Κωνσταντινίδου (46′ Ρολάνδη), Παναγιώτου, Ηλία (70′ Κόλιας), Ζαμανή, Κουππή, Κυριακίδη (87′ Κωνσταντίνου), Σιακαλλή, Σοφοκλέους, Τέρλα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας το Ισραήλ νίκησε με 2-0 την Αλβανία από τέρματα που πέτυχε η Αλμασρί στο 29′ και 41′ αντίστοιχα..

Την ερχόμενη Παρασκευή 8 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες Αλβανία – Κύπρος και Τουρκία – Ισραήλ.

Μπορούσαμε για κέρδος
Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων Σάββας Σοφοκλέους μιλώντας μετά το σημερινό παιχνίδι με την Τουρκία για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19, δήλωσε:

«Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι με πάθος και δείξαμε αυτοπεποίθηση όταν είχαμε την κατοχή. Παρά την ήττα, που μας αφήνει πικρία, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία.

Τα τελευταία λεπτά ρίσκαραμε αρκετά για την ισοφάριση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια και την απόδοση μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η παρουσία μας άξιζε να επιβραβευτεί με βαθμολογικό κέρδος.

Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε περισσότερο και να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη στην αμυντική μας λειτουργία και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε βαθμολογικό κέρδος.

Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά και θα προσπαθήσουμε με την Αλβανία την Παρασκευή να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ