aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜεγάλες εκπλήξεις στην ενδεκάδα της Κύπρου με το Βέλγιο

Μεγάλες εκπλήξεις στην ενδεκάδα της Κύπρου με το Βέλγιο

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί η Εθνική Κύπρου στο τελευταίο της παιχνίδι για την προκριματική φάση του Euro 2020, με αντίπαλο το Βέλγιο στο «Κινγκ Μπαουντουίν» (21:45, ΡΙΚ 2). Ο Ραν Μπεν Σιμόν θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αν και θεωρητικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ενώπιον του τον δυσκολότερο αγώνα.

Είναι δεδομένο ότι η ενδεκάδα της Κύπρου θα είναι αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Σκωτία στο ΓΣΠ. Η Κύπρος θα παραταχθεί με σχηματισμό 3-5-2. Προβάδισμα για τη θέση του τερματοφύλακα προβάδισμα έχει ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ενώ την τριάδα στην άμυνα θα συνθέσουν οι Χριστοφόρου, Μερκής και Νικόλας Ιωάννου.

Τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ διεκδικούν οι Χάμπος Κυριάκου και Μιχάλης Ιωάννου, ενώ στο αριστερό άκρο θα είναι ο Γουίλερ. Τριάδα στη μεσαία θα είναι οι Κώστας Αρτυματάς, Σπόλιαριτς και Κωστή με τον Κάστανο να κινείται πίσω από τον προωθημένο Πιέρο Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ