aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με το μυαλό στη Νορβηγία

Η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εθνών για την Εθνική Κύπρου είναι την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τη Νορβηγία εκτός έδρας. Οι διεθνείς θα προπονηθούν για πρώτη φορά σήμερα, στις 18:00 στο ΓΣΠ. Πριν την προπόνηση θα γίνουν δηλώσεις από διεθνείς ποδοσφαιριστές. Το μυαλό όλων στην Εθνική από σήμερα επικεντρώνεται στο ματς με τη Νορβηγία, σε μια δύσκολη αποστολή, που η Κύπρος θα θελήσει να ανταποκριθεί στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, αναζητώντας το βαθμολογικό κέρδος. Η αποστολή της Εθνικής, στην οποία περιλαμβάνονται 23 ποδοσφαιριστές, θα αναχωρήσει για τη Νορβηγία αύριο στις 09:45.

«Θέλουμε να πετύχουμε δύο πράγματα από την παρουσία μας στο Πρωτάθλημα των Εθνών. Πρώτο, να δώσουμε αξία στην Εθνική μας ομάδα και να κάνουμε τον κόσμο περήφανο για την ομάδα της χώρας του και δεύτερο, να πετύχουμε κάτι που δεν καταφέραμε ποτέ στο παρελθόν. Έχουμε μια πολύ καλή γενιά ποδοσφαιριστών με μεγάλο ταλέντο και προσωπικότητα στην οποία πιστεύω πάρα πολύ. Έχουμε μεγάλη υποστήριξη από την Ομοσπονδία και ελπίζω να έχει φτάσει η ώρα να τους ανταποδώσουμε την στήριξη», είχε τονίσει ο Ραν Μπεν Σιμόν στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Μένει να «μιλήσει» το γήπεδο. Καπάκι, στις 9 του μήνα, η Κύπρος θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ τη Σλοβενία.

Στην κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή βρίσκονται οι ακόλουθοι 23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δηλώσουν «παρών» στη σημερινή προπόνηση: ΑΕΚ: Ονησίφορος Ρουσιάς, ΑΕΛ: Ανδρέας Αβραάμ, Νέστωρ Μυτίδης, ΑΛΚΗ: Ούρκο Πάρντο, ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Γιώργος Οικονομίδης, ΑΠΟΕΛ: Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Κωστάκης Αρτυματάς, Νικόλας Ιωάννου, ΑΠΟΛΛΩΝ: Γεώργιος Βασιλείου, Φώτιος Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, ΔΟΞΑ: Βασίλειος Παπαφώτης, ΕΡΜΗΣ: Γεράσιμος Φυλακτού, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ρενάτο Μαρκάσα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, ΟΜΟΝΟΙΑ: Κωνσταντίνος Παναγή, Ιωάννης Κούσουλος, F.C. COPENHAGEN: Πιέρος Σωτηρίου, JUVENTUS F.C.: Γρηγόρης Κάστανος, SOUTHEND UNITED: Τζέισον Δημητρίου, STANDARD LIEGE: Κωνσταντίνος Λαΐφης, GANGWON FC: Βαλεντίνος Σιέλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ