aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜε εκπλήξεις η πρώτη ενδεκάδα του Βάλεμ στην Εθνική Κύπρου

Με εκπλήξεις η πρώτη ενδεκάδα του Βάλεμ στην Εθνική Κύπρου

Με νεανικό αίμα παρατάσσει την Εθνική Κύπρου ο Γιόχαν Βάλεμ στο ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον αγώνα με το Μαυροβούνιο για την πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα Εθνών.

Στην εστία θα είναι ο Κυριακίδης, τετράδα στην άμυνα οι Αντωνίου (δεξιά), Γουίλερ (αριστερά) και Καρό-Λαΐφης κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τριάδα στη μεσαία γραμμή οι Κούσουλος, Κάστανος και Τζιωνής με τους Χριστοφή, Πίττα και Μάριο Ηλία να συνθέτουν την επιθετική γραμμή.

Η ενδεκάδα της Κύπρου: Κυριακίδης, Μηνάς Αντωνίου, Καρό, Λαΐφης, Γουίλερ, Κούσουλος, Κάστανος, Τζιωνής, Χριστοφή, Πίττας, Μάριος Ηλίας.

Στον πάγκο έμεινε ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες. Θυμίζουμε πως ο Νικόλα Ιωάννου ζήτησε για προσωπικούς λόγους να μείνει εκτός από τον αγώνα με το Μαυροβούνιο και ο Γιόχαν Βάλεμ τον αποδέσμευσε από την αποστολή. Στον πάγκο είναι επίσης, οι Κίσσας, Χάρης Κυριάκου, Χάμπος Κυριάκου, Αβραάμ, Κύπρος Χριστοφόρου, Σπόλιαριτς, Λοΐζου και Σατσιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ