aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜε Άντονι Γεωργίου η Εθνική στο φιλικό με το Μαυροβούνιο

Με Άντονι Γεωργίου η Εθνική στο φιλικό με το Μαυροβούνιο

Κλήση με αρκετά νέα πρόσωπα από τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό Ραν Μπεν Σιμόν για το φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 18:00 στο ΓΣΠ.

Κλήση για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών πήραν ο Μηνάς Αντωνίου του ΑΠΟΕΛ, ο Δημήτρης Φροξυλιάς που αγωνίζεται στην Σκωτσέζικη Ντουμπάρτον, ο Ιωάννης Κούσουλος και ο Ανδρέας Καρώ της Νέας Σαλαμίνας και ο Ανδρέας Χριστοδούλου της Ομόνοιας. Πρώτη επίσημη κλήση για τον Άντονι Γεωργίου της Τότεναμ που είχε κληθεί σε κάποιες προπονήσεις τον περασμένο Οκτώβριο, χωρίς να έχει τότε δικαίωμα συμμετοχής. Η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 19 Μαρτίου με απογευματινή προπόνηση στο Μακάρειο στις 18:00.

Διαβάστε επίσης: Απέκτησαν κυπριακή υπηκοότητα Άντονι Γεωργίου και Χάρρι Κυπριανού

Συνολικά κλήθηκαν οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Μάριος Αντωνιάδης, Ονησίφορος Ρουσιάς (ΑΕΚ), Ντόσα Τζούνιορ (ΑΕΛ), Ούρκο Πάρντο (Αλκή Ορόκλινη), Γιώργος Οικονομίδης (Ανόρθωση), Γιώργος Μερκής, Μηνάς Αντωνίου, Νικόλας Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ), Βασίλης Παπαφώτης (Δόξα), Ανδρέας Καρώ, Ιωάννης Κούσουλος (Νέα Σαλαμίνα), Ανδρέας Χριστοδούλου, Δημήτρης Χριστοφή, Ρενάτο Μαργκάσα, Φάνος Κατελάρης (Ομόνοια), Γεράσιμος Φυλακτού (Πάφος FC), Κωστάκης Αρτυματάς (Κέρκυρα), Δημήτριος Φροξυλιάς (Ντουμπάρτον), Χαράλαμπος Κυριάκου (Εστορίλ), Πιέρος Σωτηρίου (Κοπεγχάγη), Τζέισον Δημητρίου (Σάουθεντ), Κωνσταντίνος Λαΐφης (Σταντάρ), Άντονι Γεωργίου (Τότεναμ).

Πρόγραμμα προετοιμασίας: Η προετοιμασία θα αρχίσει μεθαύριο με απογευματινή προπόνηση στο Μακάρειο (18:00), που θα είναι ανοικτή στα αρχικά της στάδια για λήψη πλάνων και φωτογραφιών. Ακολούθως, την Τρίτη 20 Μαρτίου θα διεξαχθούν δύο προπονήσεις στο ΓΣΠ, μία πρωινή (10:00) και μία νυχτερινή (19:00, ανοιχτή στα αρχικά στάδια για λήψη πλάνων και φωτογραφιών). Ενδιαμέσως, στις 18:15, θα γίνει συνέντευξη Τύπου στην παρουσία προπονητή και ποδοσφαιριστών. Την Τετάρτη, οι διεθνείς θα προπονηθούν στο ΓΣΠ (17:30) και την Πέμπτη στο Μακάρειο (19:00, ανοικτή στα αρχικά της στάδια για λήψη πλάνων και φωτογραφιών).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ