aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣMε 600 φίλους στο πλευρό της η Εθνική

Mε 600 φίλους στο πλευρό της η Εθνική

Ελλάδα και Κύπρος αναμετρώνται απόψε στις 21:45 στο Στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τη 2η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD.

Πρόκειται για ένα αγώνα που προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον σε όλους τους φιλάθλους ενώ συγκεντρώνει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού θεωρείται σημαντικός για τη μετέπειτα πορεία των ομάδων στη διοργάνωση.

Η Εθνική μας θα προσπαθήσει να πάρει απόψε τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση αφού στην πρώτη αγωνιστική έχασε με 3-0 από το Βέλγιο στο ΓΣΠ ενώ η Ελλάδα έχει 3 βαθμούς μετά τη νίκη της με 4-1 επί του Γιβραλτάρ.

Η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν γύρω στις 17 – 20 χιλιάδες θεατές εκ των οποίων, οι 600 περίπου προμηθεύτηκαν εισιτήριο στην κερκίδα των Κυπρίων φιλάθλων.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τσέχος Pavel Královec με βοηθούς τον Σλοβάκο Roman Slyško και τον Τσέχο Ivo Nadvornik. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Τσέχος Miroslav Zelinka.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ