aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜε 3-5-2 και τέσσερις αλλαγές η Εθνική μας κόντρα στην Κροατία

Με 3-5-2 και τέσσερις αλλαγές η Εθνική μας κόντρα στην Κροατία

Μη σχηματισμό 3-5-2 παρατάσσει την Εθνική Κύπρου ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου κόντρα στην Κροατία στην «Αρένα» (21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κάτω από τα δοκάρια θέση πήρε ο Νεόφυτος Μιχάλη, τριάδα στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Στέλιος Ανδρέου και Νικόλας Ιωάννου. Σε ρόλο φουλ-μπακ αναμένεται να κινούνται οι Πάρης Ψάλτης (δεξιά), Αβραάμ (αριστερά) και στην καρδιά του κέντρου οι Κώστας Αρτυματάς, Γρηγόρης Κάστανος.

Στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Πιέρος Σωτηρίου και τις ενέργειές του θα υποστηρίζουν δύο ποδοσφαιριστές. Αριστερά θα βρίσκεται ο Ιωάννης Πίττας και στην αντίθετη πλευρά ο Φώτης Παπουλής.

Τέσσερις αλλαγές πραγματοποίησε ο Νίκος Κωστένογλου στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στη Σλοβακία. Συγκεκριμένα εκτός ενδεκάδας έμειναν οι Κατελάρης (τραυματίας), Τζιωνή, Λοϊζου και Μ. Ηλία. Τις θέσεις τους πήραν οι Ανδρέου, Π. Σωτηρίου, Παπουλής και Πίττας.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Μιχαήλ, Ανδρέου, Κ. Σωτηρίου, Ιωάννου, Ψάλτης, Αρτυματάς, Κάστανος, Αβραάμ, Πίττας, Παπουλής, Π. Σωτηρίου.

Στον πάγκο: Δ. Δημητρίου, Κεραυνός, Μάμας, Αντωνιάδης, Γκόγκιτς, Μ. Δημητρίου, Χάμπος, Κακουλής, Φιλιώτης, Λοΐζου, Ηλία, Τζιωνής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ