aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜάρτιο οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής Ανδρών, το πρόγραμμα για το 2022

Μάρτιο οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής Ανδρών, το πρόγραμμα για το 2022

Τον ερχόμενο Μάρτιο είναι προγραμματισμένοι οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Στις 24 και 29 Μαρτίου 2022 η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Εσθονία (πρώτα εκτός έδρας και μετά εντός έδρας) με τη νικήτρια ομάδα να εξασφαλίσει παραμονή στην τρίτη κατηγορία του Nations League και τη χαμένη να υποβιβάζεται στην τέταρτη κατηγορία της διοργάνωσης.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα Εθνικών ομάδων του 2022, στην Ευρώπη θα διεξαχθεί το τρίτο Nations League. Η κλήρωση θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου και η Εθνική μας θα μάθει τους πιθανούς αντιπάλους της, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται.

Οι αγώνες του Nations League θα γίνουν τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο του 2022. Οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 2 μέχρι τις 14 Ιουνίου 2022 και οι άλλες δύο αγωνιστικές από τις 22 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα είναι διαφοροποιημένο με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων τον Ιούνιο λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ